Η μοντέρνα επεξεργασία της διατροφή μας οδηγεί σε κακή λειτουργία του ανοσοποιητικού και αυξημένο κίνδυνο φλεγμονωδών, αλλεργιών, και αυτοανοσία, προειδοποιούν  οι ερευνητές.

Εκτός από την επίδραση της λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος και τη δική μας υγεία, οι μοντέρνες δίαιτες θα μπορούσαν επίσης να αλλάξουν τον «κώδικα» του DNA και του εντέρου μας για να περάσει σε κακή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος στα και παιδιά μας.

Μια ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο Yale των ΗΠΑ και του Πανεπιστημίου του Erlangen της Νυρεμβέργης, στη Γερμανία, έχει πει ότι η πρόχειρη διατροφή στο φαγητό θα μπορούσε να είναι εν μέρει υπεύθυνη για την απότομη αύξηση των αυτοάνοσων diseasessuch όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας, περιλαμβανομένης της αλωπεκίας, το άσθμα και το έκζεμα.

Οι νέες αυστηρές προειδοποιήσεις έρχονται σε μια επισκόπηση που δημοσιεύθηκε σε τοπική εφημερίδα, η οποία ανέλυσε τις επιπτώσεις ότι η σύγχρονη δυτική διατροφή έχει για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού τους κινδύνους της κακής υγείας που οφείλονται στην κακή ανοσία και τη φλεγμονή.

Πηγή: beforeitsnews.com