Μέχρι σήμερα ξέραμε πως ο αυθορμητισμός κάνει θαύματα για τις σεξουαλικές μας περιπέτειες και πως για να περνάμε καλά στο κρεβάτι πρέπει να βάλουμε λίγο… αλατοπίπερο στην ερωτική μας ζωή. 

Κι όμως! Βρετανοί επιστήμονες λένε τώρα πως ο αυθορμητισμός ίσως βλάπτει την σεξουαλική μας ζωή.

Όπως λένε οι ειδικοί, για να βελτιώσουμε την ερωτική μας ζωή, θα πρέπει να αρχίσουμε  να προγραμματίζουμε και να σχεδιάζουμε.
Μάλιστα, η Βρετανίδα σεξοθεραπεύτρια, Tracy Cox δίνει έξι απλούστατες συμβουλές για να πάρει φωτιά το κρεβάτι σας το 2017.

1. Προγραμματίστε το σεξ και θα βελτιώσετε άμεσα την ερωτική σας ζωή.

2. Μία φορά την εβδομάδα, το σεξ είναι αρκετό για κάποιον που έχει σχέση ή και για όσους είναι παντρεμένοι.
Βρετανική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα παντρεμένα ζευγάρια που έκαναν σεξ μόνο μία φορά το μήνα είχαν λιγότερες πιθανότητες να χωρίσουν.

3. Λιγότερος αυθορμητισμός κάνει καλό στο σεξ. Μην περιμένετε δηλαδή να σας έρθει η όρεξη για σεξ.

4.Πέντε λεπτά σεξ αρκούν.
Σύμφωνα με έρευνα Αυστραλών επιστημόνων, ο μέσος όρος των ζευγαριών κάνει σεξ γύρω στα 5 λεπτά. Η μικρότερη διάρκεια συνουσίας ήταν 33 δευτερόλεπτα και η μεγαλύτερη 44 λεπτά, όμως, οι επιστήμονες προσπάθησαν να βρουν τον μέσο όρο συνουσίας σε όλες τις ηλικίες. Έτσι κατέληξαν στα 5,4 λεπτά.

5. Ο βαθμός ευχαρίστησης δεν σχετίζεται με την ηλικία.
Καναδική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, οι ενήλικες άνω των 40 ετών κάνουν περισσότερο και καλύτερο σεξ από ότι οι νεότεροί τους.

6. Ένας οργασμός αρκεί, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Η γυναίκα μπορεί να ερεθιστεί όταν ο σύντροφός της αγγίζει διάφορα σημεία του σώματός της: κλειτορίδα, κόλπος, θηλές. Δεν έχει σημασία τι είδους οργασμό έχει. Αρκεί να έρθει σε κορύφωση. Αυτό ισχύει και τους άνδρες.


Πηγή: www.healthview.gr