Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2017, τα βραβεία που διοργανώνει για 2η χρονιά το Health Daily και η Boussias Communications. Την τελετή βράβευσης που ανέδειξε και επιβράβευσε την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας, παρακολούθησαν πάνω από 400 άτομα, διακεκριμένοι εκπρόσωποι του κλάδου.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης βραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές σε όλο το φάσμα της Υγείας. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν Σύλλογοι Ασθενών, ΜΚΟ με σημαντική προσφορά στην Υγεία, πανεπιστήμια, δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, Φαρμακευτικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, ιατρικές επιστημονικές εταιρείες. Δόθηκαν επίσης, βραβεία σε εθνικές/περιφερειακές πρωτοβουλίες για την υγεία, βραβεία e-health και βραβεία στις επιχειρήσεις εκτός του κλάδου, οι οποίες στο πλαίσιο της κοινωνικής τους ευαισθησίας υλοποιούν σημαντικές πρωτοβουλίες στον τομέα της Υγείας.

Ιδιαίτερη τιμή αποτελεί η απονομή του SILVER βραβείου στην ΕΕΑΣΚΠ για το πρόγραμμα « Συνηγορία για τη ΣΚΠ στη Δυτική Ελλάδα» στην κατηγορία ¨Σύλλογοι Ασθενών- Δράσεις υποστήριξης/Εκπαίδευσης μελών¨ στα Healthcare Business Awards 2017.











ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: www.healthcareawards.gr