Με πολύ μεγάλη μου χαρά και συγκίνηση σας ανακοινώνω την κυκλοφορία του πρώτου μου βιβλίου από τις εκδόσεις Anima.

Θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία τον Ιανουάριο του 2018 , ενώ περιορισμένος αριθμός αντιτύπων θα εκτυπωθεί και πριν από τα Χριστούγεννα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ την Άννα Ραζή και τις εκδόσεις Αnima για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, καθώς επίσης την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με στήριξαν τόσο πολύ σε αυτό το καινούριο μονοπάτι της ζωής μου....

Η Τάνια σήμερα γίνεται 12 χρονών και στο πάρτυ των γενεθλίων της φέτος έχει έναν φανταστικό ταχυδακτυλουργό που με τα μαγικά του έχει αφήσει τους καλεσμένους με το στόμα ανοιχτό.
Μετά το τέλος της γιορτής κι ενώ η Τάνια αναρωτιέται αν όλα αυτά που είδε είναι κόλπα που μαθαίνουν οι μάγοι σε κάποια σχολή ή αν υπάρχει στ’ αλήθεια μαγεία, βρίσκει στο δωμάτιό της μία μυστηριώδη βαλίτσα. Όταν θα την ανοίξει, κάτι απρόσμενο θα συμβεί και μια συναρπαστική περιπέτεια θα ξεκινήσει! Απόψε η ζωή της Τάνιας θα αλλάξει για πάντα και μαζί της θα αλλάξει και η ροή της ίδιας της ιστορίας…

"Το Μυστικό της Μαγείας" είναι ένα παιδικό μυθιστόρημα που ανήκει στο είδος του Μαγικού Ρεαλισμού και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8 ως....108 ετών!
Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε στο facebook την επίσημη σελίδα του βιβλίου.

Σας ευχαριστώ πολύ και εύχομαι να σας ανταμώσω στην παρουσίαση!