Μια σπουδαία επιστημονική και έγκριτη ενημέρωση απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι της ΕΕΑΣΚΠ, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα , την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017. 

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το Σωματείο και τις δράσεις του από την Πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, για τα «Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα των Θεραπειών Πολλαπλής Σκλήρυνσης» από τον Αναπλ. Καθηγητή Νευρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ιωάννη Ελλούλ, για την «Αντιμετώπιση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης Μέσα στην Οικογένεια» από τον Ψυχίατρο, τ. Διευθυντή του ΕΣΥ κ. Γεώργιο Μανωλέσο και για την «Προσαρμοσμένη Φυσική Δραστηριότητα και Ποιότητα Ζωής σε Άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση» από την Φυσικοθεραπεύτρια, ΟΕΠ Leader, Εργαστ. Υγειοφυσικής και Υπολογιστικής Νοημοσύνης ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας κα Μαρίνα Θεοδωρίτση.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν Εκπρόσωπος της Ι. Μητρόπολης Πατρών, όπου αφιέρωσε ευχές για καλύτερη υγεία όλων, το Επίτιμο Μέλος της ΕΕΑΣΚΠ ο Συγγραφέας και Δημοσιογράφος κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, η Πρόεδρος του συλλόγου ¨Άλμα Ζωής¨ κα Λιολιώ Κολυπέρα, η Εθνική Εκπρόσωπος του Οργανισμού ¨Inner Wheel¨ κα Σίσσυ Αυγερινού και τίμησαν με την παρουσία τους Ομάδα εθελοντών εκπρόσωποι του Ε.Ε.Σ. Πατρών, πολλοί εκλεκτοί φίλοι, εθελοντές και μέλη της ΕΕΑΣΚΠ. Στο συντονισμό των χαιρετισμών και των ομιλητών ήταν υπεύθυνος ο Βοηθός Περιφερειάρχη για θέματα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Γ΄ Αντιπρόεδρος ΕΣΑμεΑ κ. Αντώνης Χαροκόπος.

Η εκδήλωση τελέστηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ήταν μια ευγενική χορηγία των Φαρμ. Εταιριών Sanofi και Ariti .

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν χυμοί, καφές με πλούσια εδέσματα και έκλεισε με ελαφρύ δείπνο. Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την άψογη συνεργασία, τις χορηγούς Εταιρίες, τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές και όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την Επιστημονική Εκδήλωση. Με εκτίμηση Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ














Περισσότερες εικόνες από την εκδήλωση