Εκδήλωση με θέμα "Υγεία και Πρόληψη" από την Ένωση Ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Ν. Μαγνησίας και Β.Σποράδων σε συνεργασία με την  ΤΟ.Μ.Υ - ΤΟΠΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΒΟΛΟΥ

Με αφορμή την 8η Μάρτη - Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας η ''ΕΑμΠΣ'',θα πραγματοποιήσει Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα:ΥΓΕΙΑ και ΠΡΟΛΗΨΗ,στον χώρο της Ένωσης που βρίσκεται στο Πολυδύναμο κέντρο ΚΑΠΗ Ν.Ιωνίας Μυτιλήνης & Κυρίλλου (δίπλα από το Βασδέκειο Στάδιο), την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις  6 μ.μ.

Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει μια σύντομη ομιλία   ‘’ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΣΚΠ ‘’ από μέλος της ''ΕΑμΠΣ'' και στην συνέχεια ενημέρωση  ΠΡΟΛΗΨΗ για τον ΚΑΡΚΙΝΟ του ΜΑΣΤΟΥ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ και ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, από την κα. Βάσω Περδίκη Κοινωνική Λειτουργό  και κα. Μαριλένα Γιαλαμά Νοσηλεύτρια αντίστοιχα της ΤΟ.Μ.Υ Ν.Ιωνίας Βόλου.Στην συνέχεια θα μιλήσει  ο κ. Ηλιάκης Ευάγγελος Αξιωματικός Νοσηλευτής του Πολεμικού Ναυτικού και υπεύθυνος της Αιματολογικής και Ογκολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. 

Η εισήγησή του θα αφορά συγκεκριμένα φυσικά συμπληρώματα διατροφής, τα οποία αποδεδειγμένα μέσω μελετών μπορούν και βοηθούν στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.
Με το πέρας των ομιλιών οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία  να υποβάλουν ερωτήματα προς τους ομιλητές και να λάβουν απαντήσεις.
Η ομιλία αφορά όλες τις γυναίκες έχουσες ΣΚΠ και μη, αλλά και άνδρες που ενδιαφέρονται για τις γυναίκες, μητέρες, φίλες ,συντρόφους τους και θέλουν να ενημερωθούν σχετικά, αφού η πρόληψη είναι δύναμη.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη!
Σας περιμένουμε όλους!!

Ενημερωνόμαστε και  ΑΛΛΑ-ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ !!!

● Facebook - Events