Νότες Αδέσποτες με τον Αχιλλέα Μωραϊτη, κάθε Κυριακή στις 20.00 Η πραγματική προσωπικότητα της μουσικής, βρίσκεται στις νότες καρδιάς και εξελίσσεται με αρμονία καθώς το μείγμα που δημιουργείται είναι το ίδιο το αλφάβητο μέσα στη μουσική. 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Αχιλλέας Μωραΐτης γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα. Σε ηλικία 5 χρονών έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική ξεκινώντας τις σπουδές του στο κλασσικό βιολί.

Μπαίνοντας στα εφηβικά του χρόνια τον κέρδισε η rock μουσική κι έτσι ξεκίνησε να μαθαίνει μόνος του κιθάρα παράλληλα με τις σπουδές του στο βιολί και τα ανώτατα θεωρητικά. Το 2010 έκανε το ντεμπούτο του στη σκηνή ως μπασίστας και κιθαρίστας διαφόρων συγκροτημάτων και το 2014 ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική με πολλές εμφανίσεις σε μαγαζιά και συμμετοχές σε φεστιβάλ σαν αυτόνομος καλλιτέχνης.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού δίσκου με τίτλο “Σταγόνες Παραδείσου” το Φεβρουάριο του 2020 καθώς και αρκετές συμμετοχές ως συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής σε δουλειές άλλων καλλιτεχνών συνεχίζει τις ζωντανές του εμφανίσεις.

Προσωπική δισκογραφία
Σταγόνες παραδείσου, Φεβρουάριος 2020


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

ΝΟΤΕΣ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ


ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΩΡΑΪΤΗ ΣΤΑ MEDIA

       

full-width