Οι ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ και οι εκδόσεις Anima σας χαρίζουν, μετά από κλήρωση,  ένα βιβλίο “Το μυστικό της μαγείας” της Νατάσσας Λούππου. Για να λάβεις μέρος στη κλήρωση το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις, like στη σελίδα μας στο Facebook

Έναρξη Διαγωνισμού: 25/1/2018
Λήξη Διαγωνισμού: 16/2/2018

Στις 16 Φεβρουαρίου, από το ραδιόφωνο μας και στην εκπομπή του Άρη και της Λαμπρινής, στις 19.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον, την τυχερό.



Η ιστορία του βιβλίου:

Η Τάνια σήμερα γίνεται 12 χρονών και στο πάρτι των γενεθλίων της φέτος έχει έναν φανταστικό ταχυδακτυλουργό που με τα μαγικά του έχει αφήσει τους καλεσμένους με το στόμα ανοιχτό. Μετά το τέλος της γιορτής κι ενώ η Τάνια αναρωτιέται αν όλα αυτά που είδε είναι κόλπα που μαθαίνουν οι μάγοι σε κάποια σχολή ή αν υπάρχει στ’ αλήθεια η μαγεία, βρίσκει στο δωμάτιό της μία μυστηριώδη βαλίτσα. Όταν θα την ανοίξει, κάτι απρόσμενο θα συμβεί και μια συναρπαστική περιπέτεια θα ξεκινήσει! Απόψε η ζωή της Τάνιας θα αλλάξει για πάντα και μαζί της θα αλλάξει και η ροή της ίδιας της ιστορίας…με τη βοήθεια της μαγείας.

Επιμέλεια : Πάχος Λούππος, Ανδρομάχη Πρέπη

To βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά από 8 ως ….108 χρονών. Θα μπορούσαμε να το εντάξουμε στο λογοτεχνικό ρεύμα του «Μαγικού Ρεαλισμού» μιας και στις σελίδες του θα συναντήσουμε αληθινά ιστορικά γεγονότα να συνυπάρχουν αρμονικά με το στοιχείο του φανταστικού. Πραγματικότητα και φαντασία γίνονται συνοδοιπόροι της κεντρικής ηρωίδας στο ταξίδι της, καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει ποιο είναι τελικά το …..Μυστικό Της Μαγείας !

Βιογραφικό σημείωμα της συγγραφέα
Νατάσσα Λούππου

Η Νατάσσα Λούππου γεννήθηκε στη Ρόδο όπου έζησε και τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Έχει αποφοιτήσει από τη Δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη καθώς και από το τμήμα Ιταλικής φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως ηθοποιός. Έχει υπάρξει ραδιοφωνική παραγωγός στα Ραδιόφωνα «Astra» και «Αίολος» της Μυτιλήνης από όπου έχει επίσης καταγωγή. Το τελευταίο διάστημα εργάζεται στο χώρο του παιδικού θεάτρου. «Το μυστικό της μαγείας» είναι το πρώτο βιβλίο που συγγράφει.