Γράφει η Ελένη Σάββα

Μια καινούρια αρχή. Μια καινούρια χρονιά. 2018!
Ένας καινούργιος τετραψήφιος αριθμός μπαίνει στη ζωή μας για τα καλά. Ας την κάνουμε δική μας τη χρονιά αυτή.
Ας την απολαύσουμε και να την αγαπήσουμε όσο της αξίζει.
Να θυμάστε, η ζωή σου χαμογελά μόνο αν της χαμογελάς κι εσύ. Ας ξεκινήσουμε τον χρόνο δίπλα από άτομα που μας αγαπούν στ’αλήθεια, κι ας αφήσουμε την θετική τους ενέργεια και την αγάπη να μας διαπεράσει.

Θα ‘ρθουν δυσκολίες, όπως κάθε χρονιά, μα θα ‘ναι αλλιώς, αν το πάρουμε απόφαση. Αν πάρουμε απόφαση πως ζούμε μια φορά, και δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε για τίποτα ασήμαντο.
Αυτή τη χρονιά, βάλε στόχους. Γράψε τους σ’ενα κομμάτι χαρτί και κοίτα τους καλά. Να είσαι περήφανος για ότι είσαι και για ότι θέλεις να γίνεις.

Να ξεκινάς δυναμικά και να λες θα τα καταφέρω.
Θα είναι ένα υπέροχο 2018. Θα είναι υπέροχο, φτάνει να το πιστέψεις. Φτάνει να το αγκαλιάσεις και να το αγαπήσεις από την πρώτη κιόλας μέρα.
Να διασκεδάζεις το κάθε λεπτό και να αρπάζεις την κάθε ευκαιρία.
Όλα θα πάνε καλά. Ίσως να μην πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις, μα θα πάνε καλά. Θα είναι η χρονιά σου, όπως έπρεπε να είναι η κάθε χρονιά.

Να βρίσκεις ένα λόγο να γελάς καθημερινά και ν’αγαπάς πολύ. Δυνατά και συχνά. Να αγαπάς. Να δίνεις αγκαλιές και φιλιά. Να κάνεις μικρές όμορφες κινήσεις και να εκτιμάς.
Να γεμίσεις το 2018 με όμορφες στιγμές ευτυχίας και στιγμές δύναμης, υπερηφάνειας.
Να ξυπνάς το πρωί, και να είσαι σίγουρος πως μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πάντα.
Το 2018, να μην φοβάσαι. Ούτε τα συναισθήματα σου, ούτε τους άνθρωπους, ούτε τα λόγια και τις πράξεις. Να τολμάς και να κάνεις αυτό που νιώθεις. Να είσαι γνήσιος κι αληθινός. Τόσο απλά! Θα δεις, τότε όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Να θυμάσαι: Είσαι εκεί που έπρεπε να είσαι. Ζήσε τη στιγμή.

Αφήστε το 2018 να είναι μια χρονιά χωρίς περιορισμούς κι αρνητικές σκέψεις. Θα είναι κάτι όμορφο, κάτι που θα μας απαλύνει την καρδιά και θα μας κάνει καλύτερους.
Ξεκινά κάτι καινούργιο, απολαύστε το. Πάρτε όλα τα θετικά και τα αρνητικά του 2017, και αναθεωρήστε. Πείτε πολλά σ’αγαπώ εκεί που αξίζουν, δώστε αγκαλιές εκεί που αγαπάτε, και μην περιμένετε τίποτα. Όλα έρχονται στην ώρα τους. 
Ζήστε, ζήστε χωρίς περιορισμούς. Ας ξεκινήσουμε το 2018 με θετικότητα κι αγάπη. Αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει. Όλα είναι στα χέρια μας. Αγαπάτε, χαμογελάτε! Κάπως έτσι όλα θα γίνουν λίγο πιο όμορφα…
Καλή χρονιά. Καλά νέα όνειρα! Να ζείτε την κάθε μέρα με αγάπη. Εκεί κρύβεται όλη η μαγεία!





πηγή: loveletters