Η καμπάνια ονομάζεται «Η Αόρατή Μου ΠΣ» (#ΗαόρατήΜουΠΣ) ή «My Invisible MS» (#MyInvisibleMS) και το θέμα είναι η Ορατότητα. 
Συμμετέχοντας τίμησαν και γιόρτασαν με την παρουσία τους, μελή από διαφόρους συλλόγους ανά την Ελλάδα, την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης, δίνοντας ένα δυναμικό παρών, για την επίδραση που έχει η νόσος στην ποιότητα ζωής των ατόμων που πάσχουν απ’ αυτή.

Η Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης έχει σκοπό να συγκεντρώσει και να ενδυναμώσει την παγκόσμια προσοχή και κατανόηση στα ΑμΠΣ. Ενθαρρύνει και καλλιεργεί το κλίμα να φανταστεί κανείς το τεράστιο φάσμα των δυνατοτήτων που είναι διαθέσιμες για τα άτομα με ΠΣ και θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η ΠΣ δε σταματά τη ζωή και ότι όλοι μαζί οι ΑμΠΣ αγωνίζονται σθεναρά απαιτώντας το σεβασμό στις διεκδικήσεις κοινωνικών παροχών και εξασφάλισης της αξιοπρεπούς διαβίωσής τους.

Βίντεο Ευεξία


Δράσεις ενημέρωσης, ΑΘΗΝΑ
Τα μέλη του Σωματείου" Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με σκλήρυνση κατά πλάκας" Ν.Αττικης τιμώντας την σημερινή ημέρα γιόρτασαν, ενισχύοντας το αίσθημα της ενότητας και της προσφοράς.
Μαζί με τον " Άλλο Άνθρωπο", κον. Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, προσέφεραν δωρεάν γεύματα σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Προχωράμε, βαδίζοντας στον δρόμο που έχουμε χαράξει, παραμερίζοντας τα προβλήματα της καθημερινότητας, αντιλαμβανόμενοι την αξία του "μαζί".
Δίνουμε ραντεβού στην επόμενη εκδήλωση μας,.με δύναμη ψυχής και ελπίδα για μια καλύτερη επόμενη ημέρα!






















Δράσεις ενημέρωσης, ΠΑΤΡΑ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης (WORLD MS DAY 2019), η Ελληνική Εταιρεία Αντιμετώπισης Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας, συμμετείχε στην Παγκόσμια κινητοποίηση και λειτούργησε ειδικό ενημερωτικό περίπτερο στην Πάτρα στην Πλατεία Γεωργίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00μ.μ.

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 στις 6 μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου Αστήρ στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση για την Πολλαπλή Σκλήρυνση με ομιλητές έγκριτους επιστήμονες.


























Δράσεις ενημέρωσης, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Τα μέλη του Συλλόγου" Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με σκλήρυνση κατά πλάκας" Κεντρικής Μακεδονίας τιμώντας την σημερινή ημέρα γιόρτασαν, ενισχύοντας το αίσθημα της ενότητας και της προσφοράς στον συνάνθρωπο και της ευαισθητοποίησης στη Πολλαπλή Σκλήρυνση.






















Δράσεις ενημέρωσης, ΧΙΟΣ
Εκδήλωση ευαισθητοποίησης για τη σκλήρυνση κατά πλάκας, διοργάνωσε την Πέμπτη 30 Μαΐου στην πλατεία Βουνακίου στις 11:00 π.μ. το Σωματείο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας Χίου
H 30 Μαΐου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Πολλαπλής Σκλήρυνσης και για 11η χρονιά διοργανώνονται παγκόσμια εκδηλώσεις ευαισθητοποίησης – ενημέρωσης, με κύριο θέμα τα αόρατα συμπτώματα του ασθενούς (Η εκστρατεία του 2019 ονομάζεται «My Invisible MS» (#MyInvisibleMS)).
Το πρωί της ίδιας ημέρας, τελέστηκε λειτουργία στο παρεκκλήσι Αγίου Εφραίμ Τρουλωτής, υπέρ Υγείας πασχόντων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας από το Σωματείο.


















Δράσεις ενημέρωσης, ΦΘΙΩΤΙΔΑ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των ατόμων με πολλαπλή σκλήρυνση ο αντίστοιχος Σύλλογος Φθιώτιδας πραγματοποίησε ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση την Πέμπτη 30/5 στο κέντρο της Λαμίας στην οδό Ρήγα Φεραίου υπό την αιγίδα του Δήμου Λαμιέων.








Η συγκεκριμένη ημέρα αποτελεί αφορμή για να ασκηθούν πιέσεις στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων ώστε να γίνουν θετικές αλλαγές για τα άτομα που επηρεάζονται από την ΠΣ… υπάρχουν τόσες δυνατότητες βελτίωσης!