Ο κύριος παράγοντας που πρέπει να έχετε κατά νου να αποφευχθεί η δυσοσμία του στόματος ή κακή αναπνοή είναι να διατηρηθεί η καλή στοματική υγιεινή. Θα πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας μετά από τα γεύματα και η χρήση στοματικού διαλύματος.

Μπορείτε επίσης να προετοιμάσετε ένα σπιτικό στοματικό διάλυμα με βάση διττανθρακικό νάτριο διαλυμένο σε νερό, που θα είναι πολύ χρήσιμη για την πρόληψη και εξάλειψη των οσμών στο στόμα.

Λαμβάνοντας βότανα εγχύσεις μετά το φαγητό μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταπολέμηση κακή κακή αναπνοή ένα καλό παράδειγμα είναι να κάνετε ένα τσάι με μια κουταλιά της μέντας.

Η χλωροφύλλη θα είναι πολύ χρήσιμο για την εξάλειψη της κακοσμίας του στόματος, που οφείλεται στην ευχάριστη οσμή του, αλλά και λόγω της οξύτητας του σώματος να ρυθμίζει και να ελέγχει τα εξωτερικά ενδιαφερόμενα μέρη.

Ο μαϊντανός είναι επίσης ένα καλό σπίτι γιατρικό για την κακή αναπνοή, καθώς δρα ως αντιβιοτικό εξάλειψη των βακτηρίων στο στόμα. Εκτός από την προσθήκη στα γεύματα μπορεί να λαμβάνεται με άδειο στομάχι με χυμούς εσπεριδοειδών.


Πηγή: gr.healthmedblog.com