κάρτα ραδιοφώνου
Το ραδιόφωνο του σταθμού Αλληλέγγυοι με εκπομπές για την πολλαπλή σκλήρυνση από άτομα που νοσούν. Ένας μη κερδοσκοπικός σταθμός που εκπέμπει ζωντανά, με βασικά κριτήρια την ποιότητα και την προσεγμένη ροή με στόχο την προσπάθεια να φέρει κοντά τους ανθρώπους με πολλαπλή σκλήρυνση.

Ζήτα το και θα το ακούσεις - Παγώνα Φύκια
Δευτέρα - Παρασκευή 17.00 - 18.30

Αν ο ήλιος χρειαζόταν λάμψη περίσσεια,θα την αντλούσε από τα χαμόγελά σας. Αν ο ουρανός έπρεπε να ακούσει μουσική για να γίνει πιο καθαρός θα άκουγε τις επιλογές σας. ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ...η εκπομπή που ξέρει να ζωγραφίζει χαμόγελα.
Μουσική Σεροτονίνη - Κατερίνα Παύλου
Δευτέρα 23.00 - 01.00

Μια και η σεροτονίνη είναι η ορμόνη της ευτυχίας, μια και η μουσική εκφράζει την ψυχή, μια μουσική σεροτονίνη είναι το καλύτερο φάρμακο. Για όλα. Σε μικρές όμως δόσεις, ναι;
Μουσικές στιγμές και μελωδίες - Ηλίας Βούλγαρης
Δευτέρα 18.30 - 20.00

Κάθε μουσικό κομμάτι που ακούμε, κάθε μελωδία, μας μεταφέρουν στο χρόνο που το πρωτοακούσαμε και τα συναισθήματα που νιώσαμε τα οποία συνήθως μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια.
Σε ελληνικά μονοπάτια - Γιώτα Αθανασίου
Τρίτη 18.30 - 19.30

Μοναδικές Ελληνικές διαδρομές σε ένα ταξίδι μέσα από νότες στα πιο απόκρυφα σοκάκια της ψυχής μας, με ήχους, μελωδίες και μουσικές αναδρομές.
Σε ρομαντική και μουσική διάθεση - Πάνος Πάσιος
Πέμπτη 18.30 - 19.30

Η μουσική φτιάχνει την διάθεση και αποτελεί μια διέξοδο και σε αυτό συμφωνούν, 9 στους 10 ανθρώπους. Από την μια η διάθεση επηρεάζει την μουσική που ακούμε, αλλά και η μουσική που ακούμε επηρεάζει την διάθεση μας.
Με καράβια Χιώτικα - Σταμάτης Κλουμάσης
Παρασκευή 22.30 - 24.00

Η μουσική πολλές φορές είναι ένα είδος απόδρασης και αποδράσεις υπάρχουν πολλές, ένας τρόπος διασκέδασης πιθανόν, αλλά και ένας συνοδοιπόρος σε μια καλή ή δύσκολη στιγμή.
Παυσίλυπον - Μαρία Λεμεσού
Σάββατο 18.00 - 19.00

Η μουσική και ο λόγος, δύο πανίσχυρες γλώσσες που χορεύουν μαζί στο πανηγύρι της ανθρώπινης εκφραστικότητας. Η μουσική, ως γλώσσα των συναισθημάτων και ο λόγος, η δύναμη των λέξεων, που μπορεί να πλάθει σκέψεις.
Διόδια ψυχής - Μαρία Βουζουνεράκη
Κυριακή 18.00 - 19.00

Χωρίς μουσική, η ζωή θα ήταν ένα λάθος. Δίνει ψυχή στις καρδιές και φτερά για σκέψη, μα σίγουρα μία ενδότερη ανάγκη ηρεμίας, χρωμάτων, εικόνων και συναισθήματων.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ