Μουσική Σεροτονίνη με τη Κατερίνα Παύλου κάθε Δευτέρα στις 23.00. Μια και η σεροτονίνη είναι η ορμόνη της ευτυχίας, μια και η μουσική εκφράζει την ψυχή, μια μουσική σεροτονίνη είναι το καλύτερο φάρμακο. Για όλα. Σε μικρές όμως δόσεις, ναι;

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Κατερίνα Παύλου γεννήθηκε στο Παλαιό Φάληρο το 1960. Σπούδασε Δημόσιο και Ευρωπαϊκό Δίκαιο στην Lille της Γαλλίας και πήρε το Master της από το πανεπιστήμιο του Perpignan της Γαλλίας. Μιλάει γράφει και μεταφράζει Γαλλικά, Αγγλικά και Ιταλικά. 
Στην πολύπλευρη και μακρόχρονη επαγγελματική της ζωή διετέλεσε από υπάλληλος γραφείου μέχρι διευθύντρια προσωπικού και από ασκούμενη δικηγόρος μέχρι βοηθός καθηγήτρια γαλλικού δημοσίου δικαίου. 

 
Η σχέση της με την ζωγραφική άρχισε με τα πρώτα μολύβια που βρέθηκαν στα χέρια της και σταμάτησε όταν ανακάλυψε πως η συγγραφή την βοηθά να εκφραστεί πιο ολοκληρωμένα. 

 Τον Αύγουστο του 2006 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο "In the beginning there was 'X'", επιστημονικής και κοινωνικής φαντασίας, από τις εκδόσεις Arima publishing, UK, ISBN 1-84549-121-1 00899. Επισκεφθείτε την ομώνυμη σελίδα στο facebook. 

Τον Οκτώβριο 2015 κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Ένα σύμπαν μιλφέιγ» από τις εκδόσεις Φερενίκη, ISBN 978-960-9513-43-2. Μπορείτε να το βρείτε με αυτόν τον τίτλο στο facebook. 

Από τις αρχές του 2015 έχει την δική της εκπομπή, την Μουσική Σεροτονίνη, στην βραδινή ζώνη, 23:00-01:00, στο ραδιόφωνο Αλληλέγγυοι στην Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Το καλοκαίρι του 2018 μυήθηκε στον άγνωστο κόσμο της ψηφιακής οικονομίας, τα μυστικά του οποίου είναι πρόθυμη να μοιραστεί μαζί σας, αν το επιθυμείτε. Μπορείτε να την ακούτε στην εκπομπή «Μια ώρα ψηφιακής οικονομίας» και για τους Αγγλόφωνους φίλους στην εκπομπή «One hour of digital Economy». Λεπτομέρειες στην σελίδα της στο facebook, Catherine Pavlou.

Η σκλήρυνση κατά πλάκας είναι μόνιμη σύντροφός της από το 2002.
Έχει ταξιδέψει αρκετά και γι’ αυτό λέει ότι σαν την Ελλάδα μας, πουθενά.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΥΧΑΙΕΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΩΝΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΟΥ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΕΡΟΤΟΝΙΝΗ


ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΑ MEDIA

         

full-width