ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.
Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται * 
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ 

Καλώς ήρθατε στο skpakas.gr 

Η σκλήρυνση κατά πλάκας [ΣΚΠ] εξαπλώνεται συνεχώς, ενώ η ενημέρωση παρέχεται με το σταγονόμετρο. Και όταν παρέχεται αφειδώς, δεν είναι πάντα αξιόπιστη. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, προέκυψε η ανάγκη για σωστή ενημέρωση. 

 Όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν μια παρέα από φίλους, διαπιστώνοντας αυτή την ανάγκη, σκέφτηκαν ότι θα ήταν καλό να υπάρχει μια ιστοσελίδα και ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο, όπου θα μπορούν τα άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας να ενημερώνονται για ότι νέο υπάρχει στα θέματα της νόσου. Έτσι, λίγους μήνες αργότερα γεννήθηκε ο διαδικτυακός μας χώρος.

Η προσπάθειά μας, δύσκολη, αφού συνήθως οι τίτλοι παραπλανούν, και τα σχετικά άρθρα αναμασούν τα γνωστά [τι είναι η ΣΚΠ..] και δίνουν αόριστες υποσχέσεις σε ένα θολό χρονικό ορίζοντα [ίσως σε 10 χρόνια…] Κάπως έτσι αποφασίσαμε την λειτουργία της σελίδα μας ώστε μέσα από την ερευνά και την μελέτη, αλλά και την διασταύρωση των πληροφοριών με τον γιατρό του, να μπορεί ο αναγνώστης να βρει εύκολα τα θέματα που τον απασχολούν.

Συγκεντρώσαμε σημαντικές πληροφορίες, άρθρα, οδηγίες στην ιστοσελίδα μας, skpakas.gr, όπου ο χρήστης θα μπορεί να βρει ότι τον απασχολεί, σχετικά με την υγεία, την φροντίδα, το νομικό πλαίσιο της αναπηρίας, την οικονομική βοήθεια, και γενικά με την ζωή του.

Ο άλλος μας στόχος, εξ ίσου σημαντικός, είναι η μεταξύ μας προσέγγιση μέσω του ραδιοφώνου. Ερχόμαστε πιο κοντά μοιραζόμενοι την μουσική που μας αρέσει, με ένα μέσο διασκέδασης που είναι απλό και εύχρηστο, και για τους ακροατές και για τους παραγωγούς. Γιατί, οι περισσότεροι παραγωγοί, πάσχουν ΜΕ από την ίδια νόσο.

Είμαστε στην ίδια παρέα και θέλουμε να ακούσουμε την γνώμη σας. Που για εμάς, μετράει. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα λάβουμε υπόψη τις συστάσεις σας. Γιατί, αυτή η σελίδα, ανήκει σε όλους μας. και πρέπει να μας εκφράζει ΟΛΟΥΣ.

full-width