Μουσικές στιγμές και μελωδίες με τον Ηλία Βούλγαρη κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 18.30

Κάθε μουσικό κομμάτι που ακούμε, κάθε μελωδία, μας μεταφέρουν στο χρόνο που το πρωτοακούσαμε και τα συναισθήματα που νιώσαμε τα οποία συνήθως μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια.
Η δική σας στιγμή τι μελωδία είχε; 

Γεννήθηκα στην Αθήνα το Μάρτιο του 1969. Έχω δύο υπέροχα με πονηρές φάτσες παιδάκια την Βασιλίνα και τον Πέτρο που είναι 15 και 11 χρόνων αντίστοιχα και είναι οι έρωτες μου. 

Τελείωσα το σχολείο το 1986 και μετά φοίτησα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων όπου εκεί κατάλαβα ότι μου αρέσει πάρα πολύ η μαγειρική και έχω μεγάλη αδυναμία στο να μαγειρεύω μέχρι και σήμερα. 

Σαν χόμπι εκτός από τη μαγειρική, είχα την πυγμαχία του Παναθηναϊκού και την ενασχόληση μου με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, που είχα λάβει μέρος σε μερικούς αγώνες αυτοκινήτου.

Ξεκίνησα να δουλεύω σε μεγάλο ξενοδοχειακό όμιλο, στο τμήμα της υποδοχής, στη συνέχεια ως προϊστάμενος υποδοχής στον ίδιο όμιλο και τέλος ως βοηθός προσωπάρχη στην ίδια επιχείρηση για πολλά χρόνια έως ότου συνταξιοδοτήθηκα λόγω της σκλήρυνσης με την οποία διαγνώστηκα το 2003.
Στην πορεία απέκτησα κάποια ενδιαφέροντα και χόμπι όπως τη συλλογή στατικών μοντέλων αυτοκινήτων, συλλογή παλαιών παιχνιδιών και αναπαλαιώσεις παλαιών ποδηλάτων εποχής από το 30 έως το 70, καθώς και pedal cars ( εκείνα τα παλιά σιδερένια αυτοκίνητα που είχαμε όταν ήμασταν παιδιά και είχαν πετάλια).

Συντονιστείτε λοιπόν και ακούστε την εκπομπή του κάθε Δευτέρα στις 18.30 εδώ στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ.



ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΤΑ MEDIA
 

full-width