Είσαι έτοιμος/η να συμμετέχεις στη μεγαλύτερη γιορτή εθελοντισμού που έχει γίνει ποτέ στην πόλη μας; Μια μέρα που θα μείνει στην Ιστορία!

Την Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη 2016, στις 19:00 μ.μ. , δημιουργούμε μία ανθρώπινη αλυσίδα στη Λαμία και αγκαλιάζουμε τις τέσσερις πλατείες της πόλης μας!

Ναι, κάν'το εικόνα, 700 άνθρωποι με θετική ενέργεια , με τεράστιο χαμόγελο , με κέφι για ζωή, θα πιαστούμε χέρι – χέρι δημιουργώντας μια τεράστια αγκαλιά στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για την αναπηρία, την ιδιαιτερότητα, τη διαφορετικότητα.. τη μοναδικότητα!

Σε θέλουμε και εσένα μαζί μας, εσένα που χαμογελάς και θέλεις να το μεταδώσεις, εσένα που θες να αλλάξεις τον κόσμο και το προσπαθείς μακριά απ’ τον καναπέ σου
 … εσένα που θέλεις να έρθεις με τα φιλαράκια σου, με τα παιδιά σου, με το σχολείο σου , με τους συμφοιτητές σου, με τα παιδιά από τη δουλειά, με τα παιδιά από το Σύλλογο . Μοναδική προϋπόθεση να φέρεις μαζί το τεράστιο χαμόγελό σου !!!

Την ίδια μέρα - που θα περάσει και το Wheeling2help από την Λαμία ποδηλατώντας από Κων/πολη μέχρι Ηράκλειο Κρήτης - οργανώνουμε μία μεγάλη γιορτή στην πλατεία Πάρκου με δραστηριότητες σχετικές με την αναπηρία, βιωματικές δράσεις, αθλητικές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση για παιδιά και μεγάλους, ενημέρωση, μουσική και.. όλοι μαζί....

Μία μεγάλη Αγκαλιά που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα
 Έλα κι εσύ ……
 Έλα να γίνουμε μία μεγάλη αγκαλιά…..
 Έλα να αγκαλιάσουμε την πόλη μας και τα προβλήματα της αναπηρίας …….

«Όλη η Λαμία μία Αγκαλιά»