Στο ΟΑΚΑ βρέθηκε χθες η Μυρτώ, για να παρακολουθήσει την αγαπημένη της ομάδα, την ΑΕΚ. Όμως, δυστυχώς, η βραδιά δεν εξελίχθηκε όπως επιθυμούσε η ίδια και η μητέρα της, η οποία έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο Facebook.

Η κατάσταση που επικρατούσε στις θέσεις των ΑμεΑ του γηπέδου ήταν αποπνικτική, όχι μόνο για τη Μυρτώ, αλλά και για τους υπόλοιπους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Όπως μας περιέγραψε η μητέρα της Μυρτούς, Μαρία Κοτρώτσου, ο χώρος που προβλεπόταν για τα ΑμεΑ ήταν ένας απομακρυσμένος χώρος, όπου ούτε ο αέρας δεν έφτανε.

Δεν υπήρχε χώρος για τους συνοδούς, ενώ πολλοί αναγκάστηκαν με παγάκια να ανακουφίσουν τους ανθρώπους τους. Η ίδια αναγκάστηκε να βάλει οξυγόνο στη Μυρτώ. «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ σήμερα αγώνας ΑΕΚ-ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Η ΜΥΡΤΩ στις θέσεις για ΑΜΕΑ, ένα απομακρυσμένο κλουβί στο βάθος που ούτε ο αέρας φτάνει.

Αναγκαστικά βάλαμε ΟΞΥΓΟΝΟ. Λυπάμαι πολύ ……αυτή είναι η αντιμετώπιση της Ελλάδας στα ΑΜΕΑ το 2017. Κοινοποίησε το να το δουν όλοι», έγραψε η ίδια στο Facebook.

Δείτε την ανάρτησή της.