Πρόβλημα στύσης

Περισσότερα από 94 εκατομμύρια άνδρες σ’ όλον τον κόσμο και περίπου 300.000 Έλληνες αντιμετωπίζουν πρόβλημα στύσης. Τα αίτια σ’ ένα ποσοστό 85% είναι οργανικά: Σακχαρώδης Διαβήτης, Καρδιαγγεια­κά Προβλήματα, Τραύμα ή Χειρουργική Επέμβαση στον Προστάτη, Βλάβες στη Σπονδυλική Στήλη, Σκλήρυνση κατά Πλάκας, Ορμονικές Διαταραχές, Αλκοολισμός κτλ.

Αντιμετώπιση-Θεραπεία

Τα τελευταία χρόνια οι ραγδαίες εξελίξεις στην επιστήμη μπορούν να βοηθήσουν θεαματικά τη σεξουαλική υγεία όσων αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.

Εκτός από τα φάρμακα στα οποία μόνο ένα ποσοστό ανδρών ανταποκρίνεται και βεβαίως δεν θεραπεύουν τη δυσλειτουργία της στύσης, την οριστική λύση έρχεται να δώσει μια απλή επέμβαση διαρκείας 30’, η τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης.

Η επίτευξη μιας μόνιμης λύσης στο πρόβλημα της δυσλειτουργίας στύσης είναι ένα γεγονός που μπορεί να αλλάξει ολο­κληρωτικά την ερωτική ζωή του άνδρα αλλά και της συντρόφου του.

Τι είναι η πεϊκή πρόθεση

Η πρόθεση είναι μια «αντλία» σιλικόνης που τοποθετείται ενδοπεϊκά και δίνει την απαραίτητη σκληρότητα με το υγρό που περιέχει. Μιμείται δηλ. απόλυτα τη φυσική στύση και χάλαση. Τοποθετείται από ειδι­κά εκπαιδευμένο ουρολόγο, με μια απλή επέμβαση, η οποία διαρκεί μόλις 30’ και απαιτείται νοσηλεία μόλις κάποιων ωρών. Η τομή είναι τόσο μικρή, στην κάτω επιφάνεια του πέους και η πρόθεση δεν γίνεται αντιληπτή ούτε ακόμη και από την σύντροφο την ώρα της επαφής.

Η τοποθέτηση πεϊκών προθέσεων αποτελεί την πλέον αποτελεσματική και ασφαλή θεραπεία σε πολλούς άνδρες , οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στα φάρμακα, τους προκαλούν σοβαρές παρενέργειες ή επιθυμούν μια μόνιμη και αποτελεσματική λύση.

Οι πολυάριθμες κλινικές μελέτες και η πολύχρονη εμπειρία έχουν αποδείξει ότι η μέθοδος αυτή θεωρείται η πιο ικανοποιητι­κή σε σύγκριση με άλλες διαθέσιμες θεραπείες, αφού είναι η μοναδική θεραπεία που επιτρέπει την αυθόρμητη σεξουαλική επαφή, καθώς η στύση επιτυγχάνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και δεν απαιτείται καμία απολύτως «προετοιμασία» ή αναμονή του άνδρα, όπως συμβαίνει με τα φάρμακα και τις ενέσεις.

Μοναδικά πλεονεκτήματα

Οι πεϊκές προθέσεις μεταβλητής σκληρό­τητας τελευταίου τύπου είναι αποτέλεσμα προηγμένης ιατρικής και μηχανικής τεχνο­λογίας, έχουν βοηθήσει περισσότερους από 300.000 άνδρες σ’ όλο τον κόσμο να ξαναβρούν τη σεξουαλική υγεία τους και τα οφέλη που προσφέρουν είναι μοναδικά:

   – Μόνιμη λύση

   – Αυθόρμητη σεξουαλική επαφή

   – Άριστο λειτουργικό αποτέλεσμα (δυνατότητα στύσης οποιαδήποτε χρονική στιγμή και για όσο διάστημα επιθυμεί ο χρήστης)

   – Άριστο αισθητικό αποτέλεσμα (η πρόθεση δεν γίνεται αντιληπτή είτε το πέος είναι σε στύση είτε σε χαλάρωση)

   – Η εκσπερμάτιση και ο οργασμός γίνονται φυσιολογικά.

   – Αποφεύγεται η συνεχής οικονομική επιβάρυνση για αγορά φαρμάκων και ενέσεων.

Κάθε ημέρα περίπου 70 άνδρες σ’ όλο τον κόσμο αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της στύσης τους με τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης.

Εξ’ άλλου ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιά­ζουν τα αποτελέσματα πρόσφατης κλινικής μελέτης σύμφωνα με τα οποία το ποσοστό ικανοποίησης των ανδρών μετά από τοποθέτηση πεϊκής πρόθεσης ανέρχεται στο 93% ενώ των συντρόφων τους στο 92%.


Πηγή: www.iatrikanews.gr