Η ημερίδα απευθύνεται σε ιατρούς και επαγγελματίες Υγείας  που σχετίζονται με την πολλαπλή σκλήρυνση, αλλά και σε ασθενείς

«Πολλαπλή Σκλήρυνση: Πόσο σημαντική για την πάθηση είναι η σχέση Ιατρού-Ασθενή;». Σε αυτό το μείζον για τους ασθενείς ερώτημα θα απαντήσουν έγκριτοι επιστήμονες, στο πλαίσιο επιστημονικής ημερίδας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ), το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, στο ETAL Club στο Ελληνικό (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 120, σταθμός μετρό Αργυρούπολη).

Συγκεκριμένα, για το θέμα θα μιλήσουν οι Δρ. Δ.Δ. Μητσικώστας - Αναπληρωτής Καθηγητής Νευρολογίας ΕΚΠΑ, Δρ. Ιλια  Θεοτοκά, Κλινική Ψυχολόγος  Ψυχοθεραπεύτρια -Ψυχιατρική  Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινήτειο Νοσοκομείο και η Δρ. Χρύσα Χρυσοβιτσάνου, - RN, PhD, MSc, MSN, Προϊσταμένη Ειδικών Ιατρείων Αιγινητείου Νοσοκομείου.
Η Ημερίδα απευθύνεται σε ιατρούς και επαγγελματίες Υγείας  που σχετίζονται με την Πολλαπλή Σκλήρυνση, αλλά και σε ασθενείς,  με στόχο όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη να κατανοήσουν την ανάγκη υιοθέτησης μιας ανθρωποκεντρικής προσέγγισης στην θεραπεία, μέσω μιας ειλικρινούς σχέσης αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ 213 02 22 777.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας: facebook - εκδήλωση - ιστοσελίδα  

πηγή: protothema.gr