ΥΛΙΚΑ
■ 1 φλ. κινόα
■ 1 φινόκιο, κομμένο σε κύβους
■ 2 κ.σ. μάραθο, ψιλικομμένο
■ 2 στικς σέλερυ, κομμένα σε κύβους
■ 1/4 φλ φύλλα μέντας, ψιλικομμένα
■ 1 ρόδι
■ 4-5 ραπανάκια, κομμένα σε κύβους
ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣ
■ 3 κσ ελαιόλαδο
■ 3 κσ μηλόξιδο
■ 1κσ καστανή ζάχαρη
■ 1/2κσ μουστάρδα Dijon
■ αλάτι,πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Μαγειρεύουμε τη κινόα, σύμφωνα με τις οδηγίες.
2. Βάζουμε όλα τα λαχανικά σ’ένα μπολ και προσθέτουμε τη βρασμένη κινόα.
3. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά για το dressing και περιχύνουμε τη σαλάτα.
πηγή: www.savoirville.gr
0 Σχόλια