O Ανδρέας Στρατουδάκης στο περιθώριο του αγώνα του Προμηθέα παρέδωσε μαθήματα ζωής...

Συγκίνηση και μαθήματα ζωής από τον Ανδρέα Στρατουδάκη, στο γήπεδο του Δ. Τόφαλος, στην Πάτρα, στον αγώνα του Προμηθέα με την ΑΕΚ, το απόγευμα της Κυριακής.

Ο Ανδρέας Στρατουδάκης χόρεψε στο περιθώριο της αναμέτρησης με το καροτσάκι του, μαζί με τα δύο κορίτσια της σχολής Dirty Dancing που τον συνόδευσαν.

Το χειροκρότημα του κόσμου, βλέποντας τον Ανδρέα στο πλευρό της Χρυσάνθης Τάτση, της κοπέλας που ήταν παρτενέρ του και της δασκάλας της σχολής της Ελένης Ανδριοπούλου, ήταν τόσο δυνατό που έκανε το γήπεδο να δονηθεί από συναισθήματα που δύσκολα μπορεί να περιγράψει κανείς με λόγια.

Ο Ανδρέας Στρατουδάκης έδωσε μαθήματα ζωής, τη στιγμή που στις κερκίδες ήταν μαζί με τον κόσμο και αρκετά παιδάκια από την Κιβωτό της Αγάπης και έτσι είχαν την δυνατότητα να λάβουν το μήνυμα της πράξης του.

Το μήνυμα ότι η αναπηρία δεν μπορεί να στέκεται εμπόδιο στη ζωή και ότι η δύναμη της θέλησης μπορεί να νικήσει τα πάντα στο πέρασμα της.

Rumba καροτσάκι 2018

Η Σοφία Στρατουδάκη, αδελφή του Ανδρέα και η κοπέλα που πήρε την πρωτοβουλία για να κάνει τη πρόταση στην διοίκηση του Προμηθέα για την ξεχωριστή και μοναδική αυτή επίδειξη χορού με καροτσάκι, έγραψε τα εξής στο facebook.

"Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Προμηθέα, που επέτρεψε στον Αντρέα να παρουσιάσει την προσπάθεια του στο χορό. Τα 5 αυτά λεπτά που του παραχώρησαν ήταν αρκετά ώστε να τον στείλουν στα ουράνια...Το χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια που δέχτηκε ο Αντρέας μας έχουν δώσει τόση δύναμη και τόση ικανοποίηση που δεν μπορώ να σας περιγράψω.

Ευχαριστούμε και τον κ. Τάκη Τσαγκρώνη για την συμβολή του. Τέλος ευχαριστώ έναν έναν όλους εσάς που χαίρεστε με ότι κάνει και καταφέρνει ο αδερφός μου. Μας κάνετε και τους 2 να χαμογελάμε!!

Ήταν το πρώτο εγχείρημα του να χορέψει σε καρότσι.  Έκανε επίσης ένα κομμάτι μόνο της χορογραφίας όπου χορεύει όρθιος λόγω τραυματισμού στο πόδι του. Την επόμενη φορά θα είναι όλα καλύτερα! Και μην ξεχνάτε: η αναπηρία είναι μια κατάσταση και δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο σε τίποτα στη ζωή!!!".




(Οι φωτογραφίες είναι του Μενέλαου Μιχαλάτου).
Πηγή: www.patrasevents.gr