Το 4ο forum Υγείας τον Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη
Μετά την τεράστια επιτυχία διοργάνωσης του 3ου FORUM ΥΓΕΙΑΣ στην Αθήνα, το Forum της Υγείας, της Διατροφής και της Ομορφιάς θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2018, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Περισσότερες από 20 επιστημονικές εταιρείες, καταξιωμένοι επιστήμονες ομιλητές από το χώρο της υγείας, της διατροφής και της ομορφιάς, εμπορικές εταιρείες και επισκέπτες θα ενημερώσουν και θα ενημερωθούν για τα πιο πολύτιμα αγαθά του ανθρώπου, την υγεία και την ψυχική ευεξία.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Θα υπάρχουν 2 παράλληλες αίθουσες (ΥΓΕΙΑ & ΑΦΡΟΔΙΤΗ) όπου σε κάθε μια θα γίνονται ομιλίες για θέματα Υγείας, Διατροφής, Ομορφιάς. Επιπρόσθετα θα πραγματοποιηθούν ημερίδες του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, της Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής και της Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινεζικής & Συμπληρωματικής Ιατρικής.

Το 4ο Forum Υγείας τελεί υπό την αιγίδα των :

Υπουργείο Τουρισμού, Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Δήμο Θεσσαλονίκης, Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, Ιατρικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ dyoforum.gr