Το ΔΣ και τα μέλη του σωματείου "Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με σκλήρυνση κατά πλάκας" έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο πρώτο Street Food Festival, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου.

Σκοπός της διοργάνωσης που  θα λάβει χώρα στις 29 & 30 Σεπτεμβρίου του 2018, και ώρες 12.00 -24.00 στον θερινό Δημοτικό κινηματογράφο του Δήμου,  είναι η συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα αποτελέσουν θεμέλιο λίθο, για την πραγματοποίηση ενός οράματος. Το σπίτι του ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Πρόκειται για την δημιουργία ενος χώρου, με σκοπό την περίθαλψη, διαμονή και στήριξη όσων συνασθενών έχουν την ανάγκη του.
Κάτι που απουσιάζει στις μέρες μας και είναι καθοριστικής σημασίας.

Σας καλούμε να γίνετε αρωγοί σε αυτή μας την δράση, με την παρουσία σας.
Σας περιμένουμε όλους!
Η συμμετοχή σας, έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς.

Παρά την έντονη κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα από τη Δευτέρα, το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί και όπως μας δήλωσε η Πρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου: «Θα διεξαχθεί κανονικά το Φεστιβάλ. Λέμε να πάμε κόντρα στον άνεμο όπως άλλωστε έχουμε μάθει λόγο δυσκολιών της πάθησης μας σκλήρυνση κατά πλάκας. Έχουμε μάθει όταν κάτι είναι ακατόρθωτο οι ζορικοι και οι σκληροί επιμένουν».

Και τις δύο ημέρες το φεστιβάλ θα περιμένει τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες από τις 12:00 έως τις 24:00 για να δοκιμάσουν street και ethnic γεύσεις. Τα πρώτα μαγαζιά που έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους είναι το Iceroll, το Chocosouvli, οι λουκουμάδες «Ο Μελένιος», το Pyramides, το Penarrubia και το Royal Curry House.

Επιπλέον, η ηθοποιός και συγγραφέας Νατάσσα Λούπου θα κάνει face painting στους μικρούς μας φίλους ενώ θα υπάρχουν και μουσικά δρώμενα.

Οι Son Latino θα μας μεταφέρουν με την μουσική τους στην Λατινική Αμερική  το Σάββατο 6.00 μ.μ. με 8.30 μ.μ.
Η Αφρικανή χορεύτρια  Zanti θα μας ταξιδέψει στην Αφρική με τον παραδοσιακό χορό της την Κυριακή 6.00 μ.μ.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ