Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Σωματείου «Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας», βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου 1ου Χριστουγεννιάτικου Μπαζάρ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2018, στην έδρα του Σωματείου μας.


Αφορά στη δεύτερη κατά σειρά εκδήλωση μας, τα έσοδα της οποίας τοποθετούν ένα ακόμα λιθαράκι στην πραγματοποίηση του οράματος μας. Την δημιουργία ενός σπιτιού, για τους πάσχοντες από Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας για την θερμή παρουσία σας, σε μια δύσκολη εποχή, η οποία λειτούργησε ως καταλύτης και αυτή τη φορά, δίνοντας μας ώθηση για τις επόμενες εκδηλώσεις μας και για την δράση μας το επόμενο χρονικό διάστημα.
Όπως πάντα, ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αλίμου, κον Ανδρέα Κονδύλη, για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση μας.
Παράλληλα, την κα Βάσω Κόλλα, υπεύθυνη του Θερινού Κινηματογράφου «Αλιμος» που μας τίμησε με την παρουσία της.

Την κα Καραγιώργου Μαργαρίτα, πρόεδρο της «Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δ. Ελλάδος» και τον Γραμματέα κο Δημήτριο Μπάλλα, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αντίστοιχα.

Θερμές ευχαριστίες στον εκδοτικό οίκο «Ανιμα», και ιδιαίτερα στην κα Ελένη Σταθοπούλου και στον εκδοτικό οίκο «Άνεμος εκδοτική», για τα βιβλία που μας προσέφεραν.

Τις κυρίες Λιάκου Ειρήνη και Ξανθίπη Γαλιδάκη για την καθοριστικής σημασίας συμβολή τους, στην πραγματοποίηση της εκδήλωση μας.

Πίσω από κάθε εκδήλωση, υπάρχουν πάντα εκείνοι που δουλεύουν αθόρυβα, καθώς και εκείνοι που η έννοια της προσφοράς είναι αλληλένδετη με την ύπαρξη τους.

Έτσι, θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους και συνασθενείς , που εκτός από την παρουσία τους, μας τίμησαν με την προσφορά τους και όσους «πρόσφεραν» , αντιλαμβανόμενοι την αξία της κίνησης τους αυτής, ιδιαίτερα δε τις κυρίες Καντιώτη Μαρία και Καναβά Μαίρη.

Τα χειροτεχνήματα Mari's handworks.

Τους συνασθενείς, κα Πόλυ Κουζούπη, κα Όλγα Δάλλα, κα Κατερίνα Παύλου, κα Νάντια Καψαλακου ,κον Δημήτρη Δεβερτζή, για τις υπέροχες δημιουργίες τους .

Θα ήταν παράλειψη μας, αν δεν κάναμε ιδιαίτερη αναφορά στον κο Μελωδό Βασίλη, που αγόγγυστα πάντα, στέκεται δίπλα μας και επιμελείται ότι προβάλλεται διαδικτυακά σχετικά με τις εκδηλώσεις μας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ευχηθούμε Καλές γιορτές, με Υγεία και Αγάπη για εσάς και τις οικογένειες σας.

Καθώς παραμένουμε πιστοί στις υποσχέσεις μας, θα επανέλθουμε σύντομα ενημερώνοντας σας για τις επόμενες δράσεις μας.


Με εκτίμηση
Το ΔΣ
Σωματείο «Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας»