Έχασε την μάχη μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή» πέρασε στην αιωνιότητα το βράδυ του Σαββάτου. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 χρόνων μετά από μια πολυήμερη μάχη που έδωσε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Προ δεκαημέρου η δραστήρια πρόεδρος της «Αρωγή» είχε εισαχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η κατάσταση της υγείας χαρακτηρίστηκε από τους θεράποντες ιατρούς ιδιαίτερα σοβαρή και κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή στην ΜΕΘ. Για δέκα περίπου ημέρες έδωσε γενναία μάχη νωρίς το βράδυ του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και σκορπίζοντας θλίψη στους φίλους από την Οιχαλία, το Δήμο Φαρκαδόνας αλλά και τα Τρίκαλα.

Η κα Καϊμά επί σειρά ετών είχε αναλάβει τα ηνία του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία «Η Αρωγή» μετά το θάνατος του προέδρου Κωνσταντίνου Αναγνωστόπουλου. Όλα αυτά τα χρόνια που κράτησε το τιμόνι της «Αρωγή» έδωσε σκληρές μάχες για την ανάδειξη θεμάτων και ζητημάτων που απασχολούν τα ΑμεΑ και την επίλυση τους. Έδειξε την αλληλεγγύη και την υποστήριξη στα ΑμεΑ, πρωτοστατώντας στην συγκέντρωση πλαστικών μπουκαλιών και καπάκια για την αγορά αμαξιδίων. Δραστήριο άτομο σε όλους τους τομείς συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2019 με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Γιάννη Σακελλαρίου.

Η κηδεία της θα τελεστεί στην Οιχαλία, τόπο καταγωγής της σε ώρα και ημέρα που θα ανακοινωθεί από την οικογένεια της.

Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο Ελένη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ...


Θερμά συλλυπητήρια εκ μέρους των σωματείων Αττικής και Θεσσαλονίκης Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση κατά πλάκας στους Οικείους της.
Η Ελένη ήταν ένας υπέροχος Άνθρωπος αγωνίστρια που την χαρακτήριζε το ήθος και η ευγένεια και  η προσφορά στα άτομα με αναπηρία.

Καλό παράδεισο στην ψυχούλα της