Φιλανθρωπικός Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας Ν. ΚΙΛΚΙΣ

Σήμερα με το χαμόγελο στα χείλη άσχετα τη δυσκολία των καιρών, είμαστε εις θέσην να σκορπίσουμε ελπιδοφόρα μηνύματα ότι  υλοποιείτε η Δράση «Μαζεύουμε Καπάκια για Παιδιά με Ειδικά Χαρίσματα», μετά από 2.5 χρόνια συλλογής πλαστικών καπακιών που έγιναν ανακύκλωση με την άψογη συνεργασία του Συλλόγου Παραπληγικών Πέλλας, και παραλάβαμε αναπηρικά αμαξίδια και  αεροστρώματα που παραδίδουμε σήμερα στο Γ. Νοσοκομείο Κιλκίς. 

Με την δυναμική στήριξη και ευαισθητοποίηση από τα μέλη, Πολιτιστικούς Αθλητικούς Συλλόγους σχολεία Φορείς, Υπηρεσίες  Eργοστάσια από όλο το ν. Κιλκίς και από άλλες πόλεις Λαγκαδά Θεσσαλονίκη Χαλκιδική Σέρρες κατάφερε με τη ανακύκλωση 6.8 τόνων πλαστικά καπάκια, να παραλάβει τους κόπους όλων, 5 αναπηρικά αμαξίδια και 5 αεροστρώματα.

Με σύνθημα: Συλλέγω πλαστικά καπάκια - Προστατεύω το Περιβάλλον – Προσφέρω στους συμπολίτες μου ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς» οραματίστηκε, οργάνωσε, πραγματοποίησε και ολοκλήρωσε το στόχο της δωρίζοντας στο «Γ. Νοσοκομείο ν. Κιλκίς» 5 αναπηρικά αμαξίδια και 3 αεροστρώματα.

Συνεχίζουμε τη Δράση πιο δυναμικά για επόμενο στόχο, με ευγνωσύνη στις άπειρες δυσκολίες που δε μας λύγισαν πιστέψαμε όλοι και πραγματοποιήσαμε τον πρώτο μας στόχο μας...

Ευχαριστούμε όλους τους αφανείς ήρωες που στηρίξαν τη Δράση.

ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.Ν.ΚΙΛΚΙΣ
B.Ρώτα 16Α, 61100 Κιλκίς
697 772 4524 – 2341025338