Χθες βράδυ 17-2-2017 πραγματοποιήθηκε η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας αλληλεγγύης ανθρώπων με σκλήρυνση κατά πλάκας Αθήνας .Είχε μεγάλη επιτυχία μα πάνω απ όλα αγάπη κέφι χαρά αλληλεγγύη.

Ευχαριστούμε όλους όσους μας κάνατε την τιμή να είστε μαζί μας σ αυτή την υπέροχη βραδιά.
Ευχαριστούμε την Σκεπασιανού Κατερίνα για την Βοήθεια της στην διανομή προσκλήσεων.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους γιατρούς από IATRORAMA Μικροβιολογικό βιοχημικό εργαστήριο Ιωαννίνων 10-12 Κολωνός που μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν στην κοπή μας. Και την προσφορά 3 βιοχημικών ελέγχων για τους λαχνούς μας. Ιδιαίτερα τον Διευθυντή πυρηνικής ιατρικής νοσοκομείου Αγ. Σάββας κύριο Παπαδογεωργόπουλο Χρήστο με την σύζυγό του.

Ευχαριστούμε το Ράδιο Αλχεμι και Δημήτρης Μετρ για την προσφορά θεατρικών παραστάσεων για λαχνούς. Επίσης το Kosmopolitan Travel για το δώρο του τυχερού του φλουριού 2μερο στην Σαντορίνη.
Ευχαριστούμε το ΝΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ Για την προσφορά σε λαχνούς
Ευχαριστούμε τις φίλες μας για την προσφορά τους σε δώρα λαχνών Voula Parakila Πόλυ Κουζούπη για τα υπέροχα χειροποίητα κοσμήματα της που έκανε προσφορά Ντίνα Καραπανάγου και την φίλη της που μας προσέφεραν προϊόντα ομορφιάς.

Το έτσι κι αλλιώς το κατάστημα που μας φιλοξένησε για το άψογο σέρβις τις καταπληκτικές φωνές των καλλιτεχνών που μας κράτησαν συντροφιά και για την προσφορά του στους λαχνούς μας τραπέζι 4 ατόμων.

Και του χρόνου να είμαστε καλά
Υγεία αγάπη χαρά κι αλληλεγγύη.