ΥΛΙΚΑ:
■ 1 λάιμ κομμένο στα 8
■ 2 κύβους μαύρης ή ξανθής ζάχαρης
■ 50 ml cachaca (διαβάζεται κασάσα)
■ σιρόπι ζάχαρης, όσο σας αρέσει
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Βάλτε τα κομμάτια του lime σε φαρδύ καθιστό ποτήρι, με τους κύβους ζάχαρης και συνθλίψτε τα με ένα γουδοχέρι. Γεμίστε το ποτήρι με σπασμένο πάγο και προσθέστε την κασάσα. Ανακατέψτε καλά, προσθέστε αν θέλετε σιρόπι ζάχαρης. Σερβίρετε με δύο καλαμάκια.
Πηγή: www.iefimerida.gr
0 Σχόλια