Πραγματοποιήθηκε δυναμικά και με επιτυχία το 3ο Πανελλαδικό Αντάμωμα των Ανθρώπων με ΣΚΠ, το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 στο Βόλο.

Άνθρωποι με ΣΚΠ, φροντιστές ΑμΣΚΠ, μέλη, φίλοι και εθελοντές Συλλόγων και Σωματείων συναντήθηκαν με αλληλέγγυα διάθεση και διασκέδασαν όλοι μαζί αποδεικνύοντας, ότι όπου υπάρχει αγάπη, ανιδιοτέλεια, αλήθεια, χαμόγελο και αισιοδοξία, τότε κατορθώνουμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να απολαμβάνουμε όμορφα τις στιγμές μας και να βελτιώνουμε το επίπεδο της διαβίωσής μας.

Όλοι μαζί με χαρά δώσαμε την υπόσχεση να ξαναβρεθούμε του χρόνου πιο δυνατοί και να είμαστε πιο πολλοί στο καθιερωμένο πια αντάμωμα των ΑμΣΚΠ.
Από το Σωματείο της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της ΣΚΠ Δυτικής Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ) παραβρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. και εθελοντές του Σωματείου, όπου συναντήθηκαν με μέλη των Δ.Σ. : του Συλλόγου Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με ΣΚΠ Κεντρικής Μακεδονίας, του Συλλόγου Ένωση Ανθρώπων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Ν. Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων (ΕΑμΠΣ), του Σωματείου Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με ΣΚΠ Νομού Αττικής και του Συλλόγου ΣΚΠ Νοτίου Αιγαίου-Δωδεκανήσου & Κυκλάδων και συζήτησαν θεσμικά θέματα που άπτονται των συλλογικών οργάνων ΣΚΠ, όπου αποφασίστηκε να υπάρχει συνεργασία σε διεκδικήσεις για τα ΑμΣΚΠ, καθώς αναφέρθηκαν και σε ειδικά συλλογικά θέματα που στο μέλλον θα διαφανούν και θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις των σοβαρών θεμάτων που αφορούν τα ΑμΣΚΠ όλης της Ελλάδας.

Η συζήτηση έγινε στα πλαίσια του σεβασμού, της διαφάνειας, της ενότητας και της αλληλεγγύης που θα πρέπει να διέπει το κάθε θεσμικό όργανο που εκπροσωπεί Άτομα που πάσχουν από Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ δηλώνει ικανοποιημένο από την αγαστή συνεργασία και συμφωνία απόψεων και επισημαίνει σε όλους ότι «ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ».

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.


Για περισσότερες εικόνες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ