Εδώ είμαστε πάλι Συνέλληνες με την αρρώστια ΚΑΤΑΡΑ, την οποία δυστυχώς, την κάνουν ακόμα χειρότερη κάποιοι «επιστήμονες», εκτελώντας «εντολές» πολιτικών, γραμματέων, διευθυντών, σύγχρονων φαρισαίων, επίδοξων δικτατορίσκων (και ακόμα εκατοντάδων χαρακτηρισμών ατόμων) που παίζουν με τη υγεία και τις ζωές μας ατιμώρητοι.

Η Πολλαπλή Σκλήρυνση, η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, ταλαιπωρεί στη χώρα μας πολλές χιλιάδες άτομα.

Μια Χρόνια πάθηση που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ, με εκατοντάδες κρυφά και φανερά συμπτώματα, για την οποία μέχρι στιγμής η επιστήμη, το ΜΟΝΟ που ανακάλυψε, είναι διάφορα σκευάσματα που «καθυστερούν» την εξέλιξη της.
ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ προκειμένου να παίξουν με την ΕΛΠΙΔΑ των ασθενών για ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΥΤΗ ΠΑΘΗΣΗ.

Έτσι, να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους γιατί εδώ και χρόνια από τις πολλές «νέες θεραπείες», οι ασθενείς πληθαίνουν αντί να μειώνονται. Και ότι ΔΕΝ πετυχαίνουν τα φάρμακα, δηλαδή να θεραπεύσουν τους ασθενείς, το πετυχαίνουν πλέον ορισμένα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας. στα οποία γίνονται «θαύματα» και βγαίνουν από αυτά οι ασθενείς σαν καινούργιοι.

Το έγραψα ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ φορές, πως η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ. Ο καλύτερος καθηγητής νευρολογίας να είναι κάποιος, έτσι και ΔΕΝ έχει ασχοληθεί με την πάθηση για χρόνια, δεν έχει αντιμετωπίσει διαφόρους ασθενείς με διαφορετική «εξωτερική εικόνα», και συμπτώματα είναι επιεικώς ΑΣΧΕΤΟΣ με την πάθηση.

Η εικόνα των ασθενών με ΣΚΠ πολύ εύκολα ξεγελά ακόμα και τους πιο έμπειρους. Βέβαια, αυτά για ορισμένους γιατρούς επιτροπών (και όχι μόνον) είναι ψιλά γράμματα.

Έτσι, έχουμε εκτός από τα πολύ χαμηλά ποσοστά αναπηρίας, και πολλές ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ συμπεριφορές από τους γιατρούς κατά των ασθενών.

Δεν είναι δικά μου λόγια.

Οι Καταγγελίες είναι πάρα πολλές, τόσο από ασθενείς όσο και από συγγενείς τους και είναι καιρός να μπει κάποιος εισαγγελέας και να το ψάξει καλά. Θα βγάλει Λαγούς.

Πάρτε ένα δυο παραδείγματα από ασθενείς που πέρασαν από ΚΕΠΑ.« Παιδιά και εγώ που πέρασα με προιούσα μορφή μου έβαλαν 67% αλλά την σκλήρυνση την έβαλαν 47% και ψυχολογικά 20% οπότε μια τρύπα στον νερό...ότι θέλουν κάνουν...παρόλο που πήγα με πατερίτσα γιατί δεν μπορώ να περπατήσω καλά και με άτομα μαζί μου και είμαι και χωρίς δουλειά αλλά καρφάκι δεν τους καίγεται...»
«Δυστυχώς η ΣΚΠ ειναι απο τις παθήσεις που τις κουτσουρευουν απίστευτα σε ποσοστά.. Απαξ και περπατάτε και αυτοεξυπηρετειστε τα ποσοστά που δίνουν ειναι ελάχιστα. Εδω σε κλινιρη άτομα τρομαζουμε να πάρουμε 80% πόσο μάλλον εφ'ορου.»

Να αναφέρω περίπτωση γυναίκας σε καροτσάκι, που της έδωσαν 50%; Όπως καταλαβαίνετε Συνέλληνες, στα ΚΕΠΑ (ευτυχώς όχι σε όλα) οι γιατροί κάνουν ότι τους κατέβει (επαναλαμβάνω υπάρχουν καταγγελίες ασθενών με ΣΚΠ), πολλές φορές ΑΓΝΟΟΥΝ τις εξετάσεις που προσκομίζει ο ασθενής από Νοσοκομεία, και το χειρότερο; Οι περισσότεροι των επιτροπών είναι ΑΣΧΕΤΟΙ με την πάθηση με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι ασθενείς που περνούν από τις συγκεκριμένες επιτροπές.

Δεν σταματώ εδώ.

Θα  φέρω στο φως ΣΤΟΙΧΕΙΑ με ΟΝΟΜΑΤΑ και όπως πληροφορήθηκα από συλλόγους θα κινούνται νομικά κατά ΟΛΩΝ εκείνων που παίζουν με τις ζωές μας.Επίσης, να σημειώσω πως το «απόρρητο των ονομάτων» των γιατρών των επιτροπών, πλέον θα «σπάσει».

Ο Ασθενής θα μαθαίνει εκείνη την ώρα ΠΟΙΟΙ τον εξετάζουν και όχι να κάνει αιτήσεις και να περιμένει να μάθει, ΑΝ μάθει ποτέ. Γίνονται ενέργειες από έμπειρους νομικούς.
Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης


Από email στη σελίδα μας