Μια μερίδα γιατρών για απαράδεκτη συμπεριφορά, βάζει στο περιθώριο ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Έτσι είναι και ο γιατρός, στην παρακάτω ιστορία που διαβάσαμε στο facebook.


"Μολις εφυγα απο το Νοσοκομειο Παπαγεωργιου οπου ο (κυριος?) Α. Α. ουρολογος στην Β ουρολογικη με εκανε να νιωσω σαν σκουπιδι ..

Αρνηθηκε να κανει την σχετικη ηλεκτρονικη αιτηση στον ΕΟΠΥ για να παραλαβω επιπλεον (90 τεμαχια) καθετηρες ... Ειρωνικα με παρεπεμψε να ...βρω ακρη με ο κρατος η την εταιρια που συνεργαζομαι ..

Επισης λακωνικα μου ξεκαθαρισε πως ο ιδιος αρνειται να κανει οποιαδηποτε αιτηση στον ΕΟΠΥ γιατι δεν εχει χρονο να ασχολειται με ολα ...αυτα.και μου ειπε να απευθυνθω σε αλλο νοσοκομειο σε αλλον γιατρο ..που μπορει να εχει ...τον χρονο να ασχοληθει . .

Μου συστησε να πινω λιγοτερο νερο για να μου αρκουν οι 5 καθετηρες την ημερα . . Ενας γιατρος που ...ανηκει στο κρατος . Ενας αλαζονας και ειρωνας που με εκανε κουρελι γιατι .. απλα ετυχε να πασχω απο Σκληρηνση κατα Πλακας και να εχω ατονη κυστη με αποτελεσμα να χρειαζομαι 8 διαλιποντες καθετηρες ημερησιως για να αδειαζω την κυστη μου .

Δεν εκλαψα μπροστα του δεν του εδωσα την χαρα . .
Αλλα εκλαψα οταν εμεινα μονη μου . .απο παραπονο ..θυμο απογοητετση .οργη ..

Δεν ειμαι πολιτης 2ης κατηγοριας ..ειμαι ατομο ισοτιμο με τους υγιεις..
Εγω δεν βλεπω καμιια αναπηρια σε μενα ..δεν σκυβω το κεφαλι . Θα το παλεψω ..

Αλιμονο σε αυτους στερουνται την στοιχειωδη κοινωνικη παιδεια και πατουν τον νομο του Ιπποκρατη που ορκιστηκαν να τηρουν καποτε ....

7/9/2018 .. Κερασια Βουσβουρα ."

Πηγή: Facebook