Ένα μυθιστόρημα για τη ζωή και τις ανατροπές της, τη διεκδίκηση της αγάπης, της ευτυχίας και του δικαιώματος να ονειρεύεσαι ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Όταν η ζωή αποφασίζει να σε κάνει ν’ αλλάξεις πορεία, συχνά σου δίνει πολλές προειδοποιήσεις. Επιμένει να τις πετάει μπροστά σου, όσο κι αν εσύ αδιαφορείς.

Μέχρι που μια μέρα αλλάζουν όλα, καθώς σου χαρίζει το ανεπιθύμητο δώρο μιας ανίατης πάθησης, με την οποία καλείσαι να μάθεις να συμβιώνεις.

Έρχεται τον Ιούνιο σε όλα τα βιβλιοπωλεία από την  άνεμος εκδοτική.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Η νεαρή Μυρτώ αφήνει το πανέμορφο Ναύπλιο, όπου γεννήθηκε, για ν’ αναζητήσει το μέλλον της στην απρόσωπη Αθήνα. Με μια βαλίτσα όνειρα, ένα έμφυτο συγγραφικό ταλέντο και τη διάθεση να παλέψει για να πραγματοποιήσει τους στόχους της, θ’ αναμετρηθεί με όσα τη στοιχειώνουν από το παρελθόν, θα διεκδικήσει το δικαίωμα στον απόλυτο έρωτα και θα βιώσει την ουσιαστική ευτυχία, ατενίζοντας το αύριο με αισιοδοξία και ελπίδα.

Η Μοίρα όμως συνηθίζει ν’ ανατρέπει τα σχέδια που κάνουμε, και η Μυρτώ δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Η διάγνωση της σοβαρής νόσου της θα την προσγειώσει σε μια νέα αδιανόητη πραγματικότητα και θα την προκαλέσει ν’ αγωνιστεί για το αβέβαιο μέλλον.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΖΟΥΝΕΡΑΚΗ

Γεννήθηκα το 1971 στην Ιεράπετρα της Κρήτης.
Έκανα τα πρώτα μου βήματα, σε ένα μικρό όμορφο ορεινό χωριό, με το ίδιο ακριβώς  όνομα. Το Ορεινό, που στέκει στην μνήμη μου και στην καρδιά μου, σαν το χωριό  με την άγρια φύση και τους αυθεντικούς ανθρώπους.

Η πρώτη μου επαφή με τον γραπτό λόγο, ήρθε στα 9 μου χρόνια.
Μεγάλωσα και αρνούμαι να κατέβω από το συννεφάκι μου, εκείνο που μου επιτρέπει να ονειρεύομαι και να πιστεύω  πως οι άνθρωποι δεν έπαψαν να αγαπούν.
Με θυμάμαι με ένα χαρτί και ένα μολύβι, να προσπαθώ να αποτυπώσω αυτά που οι άνθρωποι δεν τολμούν να ξεστομίσουν.

Τα τελευταία  χρόνια, ο λόγος μου παράλληλα εκφράζεται και μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και γνωστές ιστοσελίδες.

«Η νύχτα στα μάτια των δειλών», είναι η πρώτη μου συγγραφική απόπειρα.
Ανήσυχο πνεύμα όπως είμαι, δεν σταμάτησα ποτέ να ονειρεύομαι και να σχεδιάζω. Έτσι τόλμησα το επόμενο βήμα μου και αυτό στην πεζογραφία με το μυθιστόρημα « Πάμε μια βόλτα;»ISBN: 978-960-642-004-7
σελ.: 248